De Coaches

De coaches die je tijdens het programma begeleiden zijn groeiprofessionals die allemaal uitgebreid ervaring hebben in het acceleren van groeibedrijven. Allen hebben zij aan de wieg gestaan van de groei van inmiddels grote bedrijven zoals McDonald’s, Lenovo, Makro en Hema. Samen met de groeibedrijven uit het netwerk van Port4Growth gaan ze met jou aan de slag om jouw team en organisatie exponentiele groeiversnelling te geven.

Maak kennis met de Omzetverdubbelaar Coaches. Klik verder om de coaches beter te leren kennen.

Rene Savelberg

René Savelberg

Groeicoach

René heeft 30 jaar ervaring in internationaal groeimanagement en ondernemerschap. Hij heeft McDonald's NL (waar hij 7 jaar CEO was) zien groeien van 37 naar 200 restaurants. Als oprichter van McSense Business Accelerators geeft hij leiding aan de groei van McSense en begeleidt klanten bij het ontwikkelen van hun eigen groeikracht.

Lees meer
Patrick van Gils

Patrick van Gils

Groeicoach

Patrick leert ondernemers en hun medewerkers de geheimen van inspirerend en overtuigend communiceren. Presenteer, pitch en positioneer je bedrijf vanuit een korte, krachtige kernboodschap. En overtuig vol zelfvertrouwen jouw klant, gesprekspartner, media en publiek. Resultaat: meer naamsbekendheid, meer klanten en groei van jouw bedrijf!

Lees meer
Tineke Rensen

Tineke Rensen

Groeicoach

Ex-topsporter en succesvol onderneemster die helpt met professionele en persoonlijke groei. Tineke helpt en stimuleert ondernemers om leiders te worden, om dat te doen waar ze goed in zijn en waar ze passie voor hebben. Met focus op de invloed van emoties en persoonlijke overtuigingen op omzet en groei.


Lees meer
Wim Schuurmans

Wim Schuurmans

Groeicoach

Groeiondernemer, managementadviseur en succesvol auteur managementboeken. Focus op businessgeneratie door de band met relaties te verstevigen, medewerkers te belonen en motiveren en echte beleving rondom product en dienst te creëren. Ervoor zorgen dat medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen.

Lees meer
Heleen den Haan

Heleen den Haan

Groeicoach

Heleen is een ervaren businesscoach en internationaal key-note speaker, gespecialiseerd in bedrijfsopvolging en de uitvoering daarvan. Daarnaast houdt zij zich bezig met het ontwikkelen van ondernemersplatforms en 'powerteams'. Haar grote passie: "losmaken wat vast zit".

Lees meer
Rene Hendriks

René Hendriks

Groeicoach

René is gespecialiseerd in verander- en versnellingsmanagement waarbij om-denken en innoveren een leidende rol spelen. Hij heeft meer dan 25 jaar managementervaring in chemie en ICT. Focus op 'hyper growth' waarin energie en gemotiveerde medewerkers de doorslag geven.

Lees meer
Joop de Jong

Joop de Jong

Groeicoach

Het programma Omzetverdubbelaar wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Port4Growth. Ondernemer en oprichter van het platform Joop de Jong onderzocht in opdracht van het Ministerie van EZ hoe het ten tijde van de Internet bubble crisis mogelijk was dat het ene bedrijf snel bleef doorgroeien en het andere bedrijf omviel. De specifieke groeikennis die dit onderzoek opleverde, meer dan 12 jaar ervaring en een groot netwerk aan collega-groeiondernemers en experts staan ter beschikking van de deelnemers aan de Omzetverdubbelaar.

Lees meer