Programma

Over De Omzetverdubbelaar

Een anders dan anders groeiprogramma. Ons uitgangspunt is dat we kiezen voor direct aan de slag! Met jou en je team binnen jouw eigen bedrijf samen werken aan groei. Het programma van één jaar heeft als belangrijkste leidraad 20 uur persoonlijke in-house begeleiding van één van onze professionals die zelf bedrijven heeft helpen groot maken . Ter voorbereiding en nabespreking van deze in-house sessies hebben we 6 sessies georganiseerd met collega groeiondernemers die in dezelfde fase zitten. Je spart met collega’s die allemaal vergelijkbare ervaringen hebben en als geen ander begrijpen waar je als ondernemer voor staat. Op die manier leer je niet alleen van de ervaringen die je binnen jouw eigen bedrijf tegen komt maar ook van de ervaringen van andere collega-ondernemers.

Een ander uitgangspunt is een helder doel: omzetverdubbeling. Onmiddellijk daar achteraan komt onze overtuiging dat we moeten werken aan de elementen die deze groei mogelijk maken: van persoonlijke groei, leiderschap, ontwikkeling van de interne organisatie, kwaliteit, etc. Wij zijn ervan overtuigd dat in een – zeker voor ondernemers – overvolle, complexe wereld de focus op één simpele aanpak en doelstelling wonderen doet.

Onze Aanpak

Het groeiprogramma ‘omzetverdubbelaar’ is een synthese van het McSense Groeikrachtmodel (een bewezen praktijkaanpak van de 8 universele kenmerken van groeiversnelling) met de kennis en groei ervaringen van de groeiondernemers uit het uitgebreide netwerk van Port4Growth. Met een ‘High Impact Cadans’ van 6×24-uurs sessies, 5 x plenaire on-line sessie van 2 uur, 20 uur persoonlijke in-house begeleiding, de GroeiKrachtMonitor (GKM), Breakout sessies en een actieve helpdesk gaan we voor het maximale resultaat – exponentiële groei en omzetverdubbeling. Aanpakken en doorpakken dus!

  • Start: Je start met het meten van jouw huidige groeikracht: de GroeiKrachtMonitor (GKM). Een wetenschappelijk gevalideerde scan, inmiddels 500.000 keer ingezet in 12 landen. Deze scan geeft aan hoe jij en jouw bedrijf ervoor staat op de voor jouw groei belangrijke gebieden. Een objectieve nulmeting die de basis vormt voor de 8 groeistappen van het Groeikrachtmodel dat de rode draad vormt in het programma.
  • Uitvoering: Je wordt begeleid door McSense Business Accelerators; elk ervaren begeleiders in bedrijfsgroei.
  • Fases: Je werkt je droom uit naar een concrete Strategische Foto en 3D Scan zodat het te behalen doel helder is. Vervolgens stippelen we in jouw unieke Groeipad de weg uit naar dat doel en pakken we de belangrijkste groeidrivers binnen je bedrijf aan met als eindresultaat: Omzetverdubbeling.
  • Vervolgtraject (indien gewenst): Steun vanuit McSense Business Accelerators die jouw bedrijf al door en door kennen. Het aparte vervolgtraject is 100% maatwerk. Je wordt tevens lid van de alumni vereniging en onderdeel van het netwerk aan collega-ondernemers van Port4Growth.

Deelnemers

Wij richten ons op bedrijven met:

  • Minimaal 1 miljoen euro jaaromzet
  • Minimaal 3 jaar ‘in business’
  • Minimaal 5 medewerkers
  • Een echte groeiambitie

Jij kunt als directeur grootaandeelhouder samen met maximaal 3 leden binnen jouw eigen team meedoen aan het programma.

Tarief

Om deel te nemen aan het volledige 1 jarig programma wordt een bijdrage van €9995,- excl. BTW gevraagd per deelnemer (slechts € 835/maand).

Inclusief: lunch, diner en overnachting voor de 24-uurs sessies, cursusmateriaal, begeleiding door experts en toegang tot alumnivereniging van Port4Growth.